Naša istorija

Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co., Ltd osnovana je u primorskom gradu Taizhou 2002. godine. Hongxiang se posvećuje trgovanju i proizvodnji različitih vrsta namještaja na otvorenom kao što su stolovi i stolice za kampiranje, plastični namještaj i dječiji stolovi i stolice. Sa bogatim sortama, stabilnim kvalitetom, gracioznim oblikom i pravovremenom isporukom, proizvodi Hongxiang stekli su prednost kod klijenata u Evropi, jugoistočnoj Aziji, Americi i tako dalje. Biljke Hongxiang prostiru se na 10000 kvadratnih metara i u toj kompaniji radi oko 80 djelatnika. Žig HONGXIANG uspješno je registriran u više od deset zemalja kao što su Japan, Francuska i Italija.

工厂图.jpg

Naša fabrika

Kao globalni dobavljač u tvornici namještaja, Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co., Ltd. fokusira se na poboljšanje tehnologije i zamjene opreme, a eliminirao je nekoliko starih proizvodnih mašina posljednjih godina uvođenjem napredne proizvodne opreme za postizanje modernizacije kvalificirane proizvodnje. Hongxiang se uvijek pridržava koncepta „inovacija, kvaliteta, usluge“ i apsorbira nove ideje uz strogu kontrolu kvaliteta i sveobuhvatno praćenje usluga kako bi napravio visokokvalitetne proizvode.

未标题-13333.jpg

Naš proizvod

Stolovi i stolice za kampiranje sve su sklopivi, jednostavni i brzi za postavljanje, prikladni za nošenje, koji su lagani, mali i najbolji su za putovanja i izletišta. Plastični namještaj je izvrsne kvalitete i jedinstvenog dizajna, uključujući brojne patente korisnih modela i patente vanjskog dizajna u domaćim i europskim zemljama. A dječji stolovi i stolice su šareni, simpatični i vrhunski. Pored toga, neki od proizvoda su prošli test kvaliteta SGS i LP.


Naš certifikat

Zhejiang Hongxiang Yuncai proizvodi za slobodno vrijeme CO., Ltd. zadovoljava najviše zahtjeve kvalitete kako je predviđeno u njegovom strogom sustavu kontrole kvalitete poput ISO9001, BSCI i Sedex.

未标题-156.jpg

Naša usluga

Pored naših postojećih proizvoda, Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products CO., Ltd. Također mogu proizvesti proizvode prema crtežima ili uzorcima naših kupaca. Za sve proizvode biramo plastične i aluminijske materijale sa dobrim performansama. Inzistiramo da postoje po kvaliteti, razvoju po vrstama i upravljanju servisom s ugledom. Moramo biti vaš pravi izbor.